Maak zelf een online ontwerp

Stalen schrijnwerk op maat voor kleine en grote projecten


Hoeveel stalen ramen, deuren en scheidingswanden we al gemaakt hebben in onze carrière? We zijn de tel al lang kwijt. Wat we wel weten is dat we best trots zijn op elk stuk stalen schrijnwerk dat ons atelier verlaten heeft. Millimeter precies maatwerk en onberispelijke afwerkingen zijn nu eenmaal onze stokpaardjes. Blader gerust even door deze realisaties of de afbeeldingen op onze Facebook, Pinterest of Sway pagina om te ontdekken hoe ons vakwerk eruit ziet of om inspiratie op te doen voor uw eigen project. Onze inspiratiegids downloaden is daarvoor trouwens ook zeker een aanrader.

Beringen

Kantoren


De gebouwen van de voormalige mijnsite “Société des Charbonnages de Beringen” hebben een stevige make-over gekregen toen ze gerenoveerd werden tot kantoorgebouwen.

LEES MEER

Fou d’o (Gent)

Restaurant


Bij Brasserie Fou d’O in Gent weet u vast niet waar eerst kijken. Het stijlvolle interieur van de zaak, de menukaart en de kunstzinnige gerechten in uw bord zijn allemaal een streling voor het oog.

LEES MEER

Moulbaix (Henegouwen)

Orangerie


In de orangerie van het Kasteel van Moulbaix in Henegouwen is het opnieuw heerlijk genieten van het binnen-buitengevoel.

LEES MEER

Noorwegen

Berghut


Voor outdoor living is Noorwegen the-place-to-be. Zelfs als u binnen blijft in uw hytte. Ruimte en contact met de natuur zijn een rode draad in de Noorse architectuur.

LEES MEER

Sint-Martems-Latem (Oost-Vlaanderen)

Renovatie hoeve


Bij de renovatie van deze authentieke boerderij slaagde het architectenbureau Juma Architects erin de verloren charme te herstellen en het comfort te vergroten.

LEES MEER

Evergem (Oost-Vlaanderen)

Renovatie van een schuur tot designstudio


De artistieke meubels en kunstwerken van design studio mulder & van severen in Evergem vallen meteen op door hun speelse, kleurrijke en moderne uitstraling.

LEES MEER

Aalter (Oost-Vlaanderen)

Herenhuis


Grote leefruimtes en hoge plafonds zijn zonder twijfel dé voornaamste troeven van klassieke herenhuizen.

LEES MEER

Stabroek (Antwerpen)

Particuliere woning


Achter de geval van deze particuliere woning in Stabroek valt heel wat te ontdekken. Stijlvol smeedijzeren binnen schrijnwerk onder andere.

LEES MEER