Fabrikant tot plaatsing

van stalen ramen en deuren

NLFREN
Maak zelf een online ontwerp
Maak zelf een online ontwerp

Stalen schrijnwerk voor kleine en grote projecten

De Pinte

Côte d' Azur in De Pinte


Deze high end renovatie uitgevoerd door bouwbedrijf Stemat onder leiding van architect Simon De Burbure is een absolute parel. Feral Group zorgde voor het inkomgeheel en de uitbouw aan de tuinzijde.

LEES MEER

Gent

Engel & Völkers office Gent


Zeer klassevolle renovatie in de Vlaanderenstraat te Gent waar Feral Group voor Manuus Architecten het binnenschrijnwerk mocht verzorgen.

LEES MEER

Deurle

De showroom van Feral Group


In onze showroom te Deurle, Xavier de Cocklaan 69 kan je al onze realisaties van dichtbij komen bekijken: stalen ramen, deuren en schrijnwerk voor binnen en buiten, de profielen die we gebruiken en nog zoveel meer.

LEES MEER

Gent

Thermisch onderbroken schrijnwerk voor Take Five


In de Grote Huidevettershoek te Gent, floreert Take Five, een succesvolle koffiebar. Het oude schrijnwerk werd vervangen door thermisch onderbroken schrijnwerk dat volledig voldoet aan hedendaagse isolatienormen.

LEES MEER

Sint-Martens-Latem

Renovatie met stalen binnenschrijnwerk


Bij de renovatie van deze prachtige villa te Sint-Martens-Latem verbonden we de ruimtes door middel van stalen schrijnwerk. Er werd een wijnruimte gecreëerd die de inkomhal connecteert met de keuken.

LEES MEER

Gent

Profielen met hoogrendementsbeglazing


Boven de Hawaiian Poke Bowl in Gent bevindt zich een prachtige bnb. op architecturaal vlak is het is één van de meest spraakmakende gebouwen van de stad. De gevelopeningen zijn uitgewerkt in massieve travertin blokken waar destijds een enkele beglazing was in voorzien. Feral Group zorgde voor de totale aanpak van dit project.

LEES MEER

Maldegem

Exclusieve dubbele schuifdeur in staal


Als afscheiding tussen living en eetplaats opteerden onze klant voor een dubbele schuifdeur. Onze schuifdeuren zijn zo ontworpen dat ze in open toestand perfect achter de vaste panelen passen, zonder visueel verschil.

LEES MEER

Zwalm

Feestzaal met stalen schrijnwerk


In dit prachtige Domein Siliginis is de feestzaal door ons onder handen genomen. Zowel buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk, borstweringen als de trappen komen uit onze ateliers.

LEES MEER

Nijlen

Tuinkamer met stalen schrijnwerk


Deze overkapping werd voorzien van stalen schrijnwerk met enkele gelaagde beglazing. Zelfs met enkele beglazing kan u in de winterperiode perfect genieten van deze tuinkamer.

LEES MEER

Deurle

Timeless tuinpaviljoen in Deurle


Timeless design van Tuinarchitect Guy Moerkens. Stalen schrijnwerk in zijn mooiste vorm, thermisch niet onderbroken profielen met enkel gelaagde beglazing.

LEES MEER

Beervelde

Ibiza Style villa te Beervelde


Feral Group mocht meewerken aan deze ‘Ibiza Style’ villa te Beervelde. Strak stalen schrijnwerk afgewerkt met glaslatten in koper en bronskleur.

LEES MEER

Gent

Tijdloze consultatieruimte te Gent


Stalen schrijnwerk in deze prachtige privéconsultatie ruimte. Een tijdloos design van Architect Geert Allaerts.

LEES MEER

Brasschaat

Prachtige villa te Brasschaat


Thermisch niet onderbroken profielen met een enkel gelaagde beglazing bieden in de meeste gevallen de perfecte oplossing voor de avonden in tussenseizoenen.

LEES MEER

Oelegem

Voorliefde voor staal


In Oelegem wonen mensen met een voorliefde voor staal. Zowel het buitenschrijnwerk als het binnenschrijnwerk zijn in zwart poedercoated staal uitgevoerd.

LEES MEER

Schilde

Woning in Schilde met stalen binnenschrijnwerk


In een woning in het mooie Schilde mocht Feralgroup het binnenschrijnwerk verzorgen. Een grote pivoterende deur, scheidingswanden, en een stalen trap. 

LEES MEER

Lebbeke

Stalen burelen in AD Delhaize


In de splinternieuwe supermarkt AD Delhaize van Lebbeke mocht Feral Group meewerken aan het schrijnwerk van de burelen en de Charcuterie-afdeling.

LEES MEER

Brugge

Renovatie tot een prachtige woning


In samenwerking met Joost Danneels heeft Feral in hartje Brugge meegewerkt aan de renovatie van deze prachtige woning. De achtergevel is opgebouwd uit thermisch onderbroken profielen.

LEES MEER

Holsbeek

Prachtig authentiek bijgebouw


In Holsbeek mocht Feral Group een authentiek bijgebouw voorzien van stalen schrijnwerk. Een eigen ontworpen onderdorpel zorgt voor een mooie afdichting.

LEES MEER

Turnhout

Stalen binnenschrijnwerk in de Fintro kantoren


Stalen binnenschrijnwerk in de kantoren van Fintro te Turnhout. Het kokerprofielensysteem met helder gelaagde beglazing is hiervoor de ideale oplossing.

LEES MEER

Gent

Klein Turkije


In de Dragon kroeg in het Klein Turkije van Gent heeft Feral een 4 meter hoge deur geplaatst, opgebouwd uit thermisch onderbroken Janisol profielen met ingebouwd espagnoletsysteem.

LEES MEER

Welcherzande

Thermisch niet onderbroken buitenschrijnwerk


In Welcherzande werd een stalen thermisch niet onderbroken buitenschrijnwerk voorzien tussen de woning en de serre. Let op de draairichtingen van de deuren.

LEES MEER

De Haan

Prachtige villa


In deze mooie villa in De Haan is thermisch onderbroken stalen buitenschrijnwerk voorzien met hoogrendementsglas. Dit schrijnwerk voldoet aan de huidige EPB normering, zelf in deze ultraslanke profielen.

LEES MEER

Ayuryoga

Wellnesshotel te Wortegem-Petegem


In het mooiste wellnesshotel van Wortegem – Petegem mocht Feral Group in opdracht van Aksis Interieurbouw het stalen binnenschrijnwerk voorzien.

LEES MEER

Blanden

Prachtige renovatie


Onder de vleugels van Geert Allaerts, architect uit het Gentse mocht Feral Group meewerken aan deze prachtige renovatie in Blanden. Stalen binnenschrijnwerk uitgewerkt in een fantastisch design. Het beslag van Buster & Punch zorgt voor een extra touch.

LEES MEER

Recente projecten

Een overzicht van diverse realisaties


Het kiezen van een stalen deur of raam is niet simpel. Daarom biedt Feral Group u graag allerlei informatie en inspiratie aan. Als expert delen wij graag deze informatie om u zo te overtuigen van onze uitstekende service & kwaliteit.

LEES MEER

Gent

Pain Perdu


Eén van Gent ‘s gezelligste ontbijt- en lunch adressen is grondig onder handen genomen tijdens de Corona periode. In samenwerking met Stemat heeft Feral Group de achtergevel en het koetshuis voorzien van stalen schrijnwerk, balustrades en trappen. 

LEES MEER

Knokke

Prachtig gerenoveerde villa


Bij deze prachtige renovatie onder de vleugels van Anneleen Windey mocht Feral het stalen schrijnwerk voorzien. 

LEES MEER

Lokeren

Een garage van staal


In de mooiste Mercedes garage van Lokeren mochten we samen met Bart Lavaert Interieurbouw de nieuwe kantoren van stalen schrijnwerk voorzien. 

LEES MEER

Marbella

Villa


LEES MEER

Schilde

Kasteelvilla


In deze nieuwbouwvilla heeft Feral het stalen binnenschrijnwerk geplaatst. Alle stalen deuren, wanden en pivoterende deuren zijn voorzien van een zo slank mogelijke profilering in combinatie met stopverf.

LEES MEER

Oudenaarde

Poolhouse


In deze nieuwbouw poolhouse werden stalen harmonica deuren geplaatst. De superslanke profilering in combinatie met dubbel glas zorgen ervoor dat de ruimte zomer en winter kan worden gebruikt.

LEES MEER

Oelegem

Renovatie van een hoeve


Bij de renovatie van deze hoeve heeft Feral alle ramen vervangen door stalen thermisch onderbroken ramen. Een ware opwaardering voor deze hoeve.

LEES MEER

The Port of Antwerp

Metalon kantoorruimte


Feral plaatste stalen scheidingswanden om het bureau en de andere kantoorruimtes van elkaar af te scheiden met maximaal aan lichtinval.

LEES MEER

Brasschaat

Kasteelvilla


Feral heeft dit nieuwbouwpaviljoen voorzien van gebogen stalen ramen in thermisch onderbroken profielen. Zonder twijfel een van onze grootste uitdagingen zowel in productie als opmeting en plaatsing.

LEES MEER

Beerse

Eiken poolhouse met stalen ramen


Deze eiken poolhouse werd door Feral voorzien van stalen ramen in de superslanke Jansen art 15 profielen. In combinatie met dubbele beglazing zorgt deze thermisch niet onderbroken raampartij voor alle comfort zowel in de winter als in de zomer.

LEES MEER

Veldegem

Nieuwe voorgevel met stalen raampartijen


In deze villa uit de jaren 60 zijn de bestaande stalen ramen vervangen door nieuwe thermisch geïsoleerde ramen afgewerkt met stopverf. De authenticiteit van de villa is maximaal behouden gebleven om deze voormalige architectenwoning naar originaliteit te renoveren.

LEES MEER

Heusden

Prachtig gerenoveerde villa in Heusden


In deze smaakvolle nieuwbouwvilla in Poesele produceerde en plaatste Feral het stalen binnenschrijnwerk, de balustrades en een wijnkast als eyecatcher in de keuken.

LEES MEER

Brussel

Mancave in staal en glas


In Essene bij Brussel mocht Feral Group een mancave uitwerken. met een accordeon scheidingswand in staal en glas.

LEES MEER

Nevele

Inrichting nieuwbouwvilla met stalen elementen


In deze smaakvolle nieuwbouwvilla in Poesele produceerde en plaatste Feral het stalen binnenschrijnwerk, de balustrades en een wijnkast als eyecatcher in de keuken.

LEES MEER

Knokke

Stalen binnenafwerking in moderne villa


In een prachtige villa in het project “Duinenwater” te Knokke verzorgde Feral Group de binnenafwerking met 2 stalen binnendeuren zonder onderverdelingen.

LEES MEER

Sint-Martens-Latem

Poolhouse met stalen elementen


Deze poolhouse gelegen in de kunstenaarsgemeente Sint Martens Latem werd in 2018 gerenoveerd door S&D Concepts. Het resultaat is een geslaagde combinatie van edele materialen: staal, eik en natuursteen.

LEES MEER

Marioca (Merelbeke)

Chocoladewinkel


Marioca maakt pralines die de smaakpapillen strelen en het oog verwennen in een étalage van staal.

LEES MEER

Beringen

Kantoren


De gebouwen van de voormalige mijnsite “Société des Charbonnages de Beringen” hebben een stevige make-over gekregen toen ze gerenoveerd werden tot kantoorgebouwen.

LEES MEER

Gent

Brasserie Fou d’O


Bij Brasserie Fou d’O in Gent weet u vast niet waar eerst kijken. Het stijlvolle interieur van de zaak, de menukaart en de kunstzinnige gerechten in uw bord zijn allemaal een streling voor het oog.

LEES MEER

Moulbaix

Orangerie


In de orangerie van het Kasteel van Moulbaix in Henegouwen is het opnieuw heerlijk genieten van het binnen-buitengevoel.

LEES MEER

Noorwegen

Berghut


Voor outdoor living is Noorwegen the-place-to-be. Zelfs als u binnen blijft in uw hytte. Ruimte en contact met de natuur zijn een rode draad in de Noorse architectuur.

LEES MEER

Sint-Martems-Latem

Renovatie hoeve


Bij de renovatie van deze authentieke boerderij slaagde het architectenbureau Juma Architects erin de verloren charme te herstellen en het comfort te vergroten.

LEES MEER

Evergem

Renovatie van een schuur tot designstudio


De artistieke meubels en kunstwerken van design studio mulder & van severen in Evergem vallen meteen op door hun speelse, kleurrijke en moderne uitstraling.

LEES MEER