Fabrikant tot plaatsing

van stalen ramen en deuren

NLFREN
Maak zelf een online ontwerp
Maak zelf een online ontwerp

Stalen schrijnwerk voor kleine en grote projecten

Recente projecten

Een overzicht van diverse realisaties


Het kiezen van een stalen deur of raam is niet simpel. Daarom biedt Feral Group u graag allerlei informatie en inspiratie aan. Als expert delen wij graag deze informatie om u zo te overtuigen van onze uitstekende service & kwaliteit.

LEES MEER

Gent

Pain Perdu


Eén van Gent ’s gezelligste ontbijt- en lunch adressen is grondig onder handen genomen tijdens de Corona periode. In samenwerking met Stemat heeft Feral Group de achtergevel en het koetshuis voorzien van stalen schrijnwerk, balustrades en trappen. 

LEES MEER

Knokke

Prachtig gerenoveerde villa


Bij deze prachtige renovatie onder de vleugels van Anneleen Windey mocht Feral het stalen schrijnwerk voorzien. 

LEES MEER

Lokeren

Een garage van staal


In de mooiste Mercedes garage van Lokeren mochten we samen met Bart Lavaert Interieurbouw de nieuwe kantoren van stalen schrijnwerk voorzien. 

LEES MEER

Marbella

Villa


LEES MEER

Schilde

Kasteelvilla


In deze nieuwbouwvilla heeft Feral het stalen binnenschrijnwerk geplaatst. Alle stalen deuren, wanden en pivoterende deuren zijn voorzien van een zo slank mogelijke profilering in combinatie met stopverf.

LEES MEER

Oudenaarde

Poolhouse


In deze nieuwbouw poolhouse werden stalen harmonica deuren geplaatst. De superslanke profilering in combinatie met dubbel glas zorgen ervoor dat de ruimte zomer en winter kan worden gebruikt.

LEES MEER

Oelegem

Renovatie van een hoeve


Bij de renovatie van deze hoeve heeft Feral alle ramen vervangen door stalen thermisch onderbroken ramen. Een ware opwaardering voor deze hoeve.

LEES MEER

The Port of Antwerp

Metalon kantoorruimte


Feral plaatste stalen scheidingswanden om het bureau en de andere kantoorruimtes van elkaar af te scheiden met maximaal aan lichtinval.

LEES MEER

Brasschaat

Kasteelvilla


Feral heeft dit nieuwbouwpaviljoen voorzien van gebogen stalen ramen in thermisch onderbroken profielen. Zonder twijfel een van onze grootste uitdagingen zowel in productie als opmeting en plaatsing.

LEES MEER

Beerse

Eiken poolhouse met stalen ramen


Deze eiken poolhouse werd door Feral voorzien van stalen ramen in de superslanke Jansen art 15 profielen. In combinatie met dubbele beglazing zorgt deze thermisch niet onderbroken raampartij voor alle comfort zowel in de winter als in de zomer.

LEES MEER

Veldegem

Nieuwe voorgevel met stalen raampartijen


In deze villa uit de jaren 60 zijn de bestaande stalen ramen vervangen door nieuwe thermisch geïsoleerde ramen afgewerkt met stopverf. De authenticiteit van de villa is maximaal behouden gebleven om deze voormalige architectenwoning naar originaliteit te renoveren.

LEES MEER

Heusden

Prachtig gerenoveerde villa in Heusden


In deze smaakvolle nieuwbouwvilla in Poesele produceerde en plaatste Feral het stalen binnenschrijnwerk, de balustrades en een wijnkast als eyecatcher in de keuken.

LEES MEER

Brussel

Mancave in staal en glas


In Essene bij Brussel mocht Feral Group een mancave uitwerken. met een accordeon scheidingswand in staal en glas.

LEES MEER

Nevele

Inrichting nieuwbouwvilla met stalen elementen


In deze smaakvolle nieuwbouwvilla in Poesele produceerde en plaatste Feral het stalen binnenschrijnwerk, de balustrades en een wijnkast als eyecatcher in de keuken.

LEES MEER

Knokke

Stalen binnenafwerking in moderne villa


In een prachtige villa in het project “Duinenwater” te Knokke verzorgde Feral Group de binnenafwerking met 2 stalen binnendeuren zonder onderverdelingen.

LEES MEER

Sint-Martens-Latem

Poolhouse met stalen elementen


Deze poolhouse gelegen in de kunstenaarsgemeente Sint Martens Latem werd in 2018 gerenoveerd door S&D Concepts. Het resultaat is een geslaagde combinatie van edele materialen: staal, eik en natuursteen.

LEES MEER

Marioca (Merelbeke)

Chocoladewinkel


Marioca maakt pralines die de smaakpapillen strelen en het oog verwennen in een étalage van staal.

LEES MEER

Beringen

Kantoren


De gebouwen van de voormalige mijnsite “Société des Charbonnages de Beringen” hebben een stevige make-over gekregen toen ze gerenoveerd werden tot kantoorgebouwen.

LEES MEER

Gent

Brasserie Fou d’O


Bij Brasserie Fou d’O in Gent weet u vast niet waar eerst kijken. Het stijlvolle interieur van de zaak, de menukaart en de kunstzinnige gerechten in uw bord zijn allemaal een streling voor het oog.

LEES MEER

Moulbaix

Orangerie


In de orangerie van het Kasteel van Moulbaix in Henegouwen is het opnieuw heerlijk genieten van het binnen-buitengevoel.

LEES MEER

Noorwegen

Berghut


Voor outdoor living is Noorwegen the-place-to-be. Zelfs als u binnen blijft in uw hytte. Ruimte en contact met de natuur zijn een rode draad in de Noorse architectuur.

LEES MEER

Sint-Martems-Latem

Renovatie hoeve


Bij de renovatie van deze authentieke boerderij slaagde het architectenbureau Juma Architects erin de verloren charme te herstellen en het comfort te vergroten.

LEES MEER

Evergem

Renovatie van een schuur tot designstudio


De artistieke meubels en kunstwerken van design studio mulder & van severen in Evergem vallen meteen op door hun speelse, kleurrijke en moderne uitstraling.

LEES MEER