Fabrikant tot plaatsing

van stalen ramen en deuren

NLFREN
Maak zelf een online ontwerp
Maak zelf een online ontwerp

Van scheidingswanden tot design interieur in staal

Hoeveel stalen ramen, deuren en scheidingswanden we al gemaakt hebben in onze carrière? We zijn de tel al lang kwijt. Wat we wel weten is dat we best trots zijn op elk stuk stalen schrijnwerk dat ons atelier verlaten heeft. Millimeter precies maatwerk en onberispelijke afwerkingen zijn nu eenmaal onze stokpaardjes. Blader gerust even door deze realisaties of de afbeeldingen op onze Facebook, Pinterest of Sway pagina om te ontdekken hoe ons vakwerk eruit ziet of om inspiratie op te doen voor uw eigen project.

Balustrades   


U kan bij Feral Group ook terecht voor balustrades in diverse maten en vormen, volledig op maat gemaakt naar uw design. Onze ingenieurs berekenen de bevestigingspunten en onderverdelingen. De keuze is eindeloos, horizontale of verticale spijlen, rechthoekig or rond. Afgewerkt met strekmetaal, of beglaasd.

Handgrepen   


Onze handgrepen worden chemisch in de muur verankerd zonder roset. Dit geeft een zo minimalistisch mogelijk effect.

 

Trappen & trapleuningen   


Trapleuningen, balustrades aan trappen en zelfs de treden kunnen we maken in een stevige staalconstructie. Of droomt u eerder van een massief stalen trap? Ook die kunnen we volledig op maat voor u maken en plaatsen!

Wijnkasten   


Dankzij een topdesign van S&D Concepts staan onze wijnkasten sinds een paar jaar in menig horecazaak. Ook residentieel worden deze wijnkasten meer en meer toegepast. Zowel als integratie in de keuken of afscheidingen keuken – living als voor in uw mancave. De mogelijkheden zijn eindeloos, kom uw ideeen met ons bespreken.

Kasten & legplanken   


Een stalen omkasting, stalen legborden met blinde bevestigingen of een stalen wijnrek of wijnkast zijn altijd een focuspunt in het interieur.

Staalconstructies   


Een stalen omkasting, stalen legborden met blinde bevestigingen of een stalen wijnrek of wijnkast zijn altijd een focuspunt in het interieur. Qua vormen en afmetingen zijn er geen beperkingen, dus laat uw creativiteit gerust de vrije loop en zet onze lassers maar aan het werk. Ook met volledige dressings in staal hebben we al heel wat ervaring.