Maak zelf een online ontwerp

< Vorig project
Volgend project >

Stalen ramen op maat maken voor Noorse berghut

 

Hjemmebu hytte (Noorwegen)

Voor outdoor living is Noorwegen the-place-to-be. Zelfs als u binnen blijft in uw hytte. Ruimte en contact met de natuur zijn een rode draad in de Noorse architectuur. Zo kan u ook binnenshuis de natuur om u heen zien, voelen en beleven. De opdracht voor dit Feel@Home project was dan ook meteen duidelijk: stalen ramen op maat maken die de typisch Noorse look&feel respecteren. En zo geschiedde…

Stalen ramen Feral Group in lodge in Noorwegen

  


Een totaalproject

Voor de Hjemmebu hut mochten we niet alleen de stalen ramen op maat maken. We hebben ook een stalen schuifdeur, een dubbele deur én een douchewand in corrosiebestendige inox geleverd.

  


Zonder plaatsing deze keer

In 99% van de gevallen plaatsen we onze op maat gemaakte ramen ook bij de klant. Voor dit project lag dat even anders. Hoewel onze plaatsers ook in het buitenland inzetbaar zijn, opteerde Handige Harry Geert er toch voor om zelf de ramen te plaatsen. Dankzij het uiterst precies geproduceerd staalwerk, accurate technische tekeningen en onze telefonische ondersteuning verliep de montage trouwens behoorlijk vlot.

  


Vakantietip

Hjemmebu betekent “voel je thuis” in het Noors en dat is precies wat u van uw verblijf in deze sfeervolle berghut mag verwachten. Een aanrader voor wie wil genieten van het Noorse leven met een Belgische twist. Sfeerbeelden en prijzen vindt u terug op feelathomeinnorway.com.