Maak zelf een online ontwerp


Tijdloze elegantie met stalen deuren

De handgemaakte stalen deuren van Feral passen altijd. Onze smeedijzeren deuren worden volledig op maat gemaakt volgens de traditionele ambachtelijke technieken en tot in de puntjes afgewerkt om een perfect fit te garanderen. Ook qua architecturale uitstraling passen ze in elk rustiek, modern of industrieel interieur.

Smeedijzeren Binnendeur

Eyecatchers in elk interieur

Een strakke industriële look, een rustieke blikvanger of een tijdloos design accent? De elegante stalen deuren van Feral passen echt bij elke stijl!

Meer licht en meer ruimtegevoel

De strakke, fijne profielen en grote glaspartijen bieden een optimale doorkijk en maximale natuurlijke lichtinval voor een heerlijk ruimtegevoel.

Slanke en ijzersterke profielen

De opvallend dunne kokerprofielen zijn bijzonder stevig. Ze zullen niet vervormen tijdens of na de plaatsing. Ook niet bij intensief gebruik!

Handgemaakt vakmanschap

De maatwerk productie, plaatsing en herstellingen achteraf gebeuren volledig in eigen beheer, met de hand en volgens de regels van de kunst.

Hoe stijlvol, licht en slank onze stalen deuren zijn? Hoe zorgvuldig die smeedijzeren deuren worden afgewerkt? Bekijk enkele voorbeelden van eerdere realisaties en laat u verrassen.

100% maatwerk met eindeloze mogelijkheden

Bij Feral worden stalen deuren niet in massa geproduceerd. Elke stalen deur wordt volledig op maat en volgens uw persoonlijke voorkeuren samengesteld. Daardoor zijn de afwerkingsmogelijkheden eindeloos, is piekfijn vakwerk verzekerd en wordt uw ijzeren deur echt een uniek stuk. Weet u al hoe uw project er moeten uitzien?

Bekijk alle outdoor toepassingen