Fabrikant tot plaatsing

van stalen ramen en deuren

NLFREN
Maak zelf een online ontwerp
Maak zelf een online ontwerp

< Vorig project
Volgend project >

Project Pain Perdu te Gent

 

Eén van Gent ‘s gezelligste ontbijt- en lunch adressen is grondig onder handen genomen tijdens de Corona periode. In samenwerking met Stemat heeft Feral Group de achtergevel en het koetshuis voorzien van stalen schrijnwerk, balustrades en trappen. 

De achtergevel is opgebouwd uit thermisch onderbroken stalen schrijnwerk met dubbel hoogrendementsglas. Bijna de volledige achtergevel kan worden ontgrendeld en opengezet om maximaal binnen – buiten gevoel te creëren. Verzonken onderprofielen zorgen ervoor dat de overgang naar buiten zo minimaal mogelijk is. 

De ganse raamparij is afgewerkt met mastiek om het authentieke karakter van de woning extra in de verf te zetten.

De balustrades op het terras zijn uitgevoerd in 40 x 10 profilering, steeds TIG gelast wat ervoor zorgt dat er amper lasnaden zichtbaar zijn. Mooi detail aan de boom zorgt ervoor dat ze extra tot haar recht komt.

Het koetshuis is door Stemat prachtig gerenoveerd. Superslanke thermisch niet onderbroken Jansen ART15 profielen met dubbele beglazing zorgen voor een perfecte wind en waterdichtheid. Deze profilering komt bij dergelijke toepassingen extra tot haar recht. 

Ook de trap en bordes zijn door ons uitgevoerd. Volstalen constructie demontabel geproduceerd waardoor de plaatsing kinderspel is. 

Het ganse project is uitgevoerd op afgesproken timing.